其他帐号登录: 注册 登录
品素品设计
对世界大胆畅想

Boijmans Van Beuningen  博物馆 | Mecanoo

 
文章附图

20200613_131124_001.jpg


Museum Boijmans Van Beuningen has a unique international collection. Boijmans considers the wings of the architects Van der Steur (1935, national monument) and Bodon (1972, national monument in proceedings) as part of the collection. Both wings are restored to their original strength and with the addition of the Mecanoo wing, the Museum Boijmans Van Beuningen ensemble is transformed into a beautifully clear complex with good logistics for both visitors and the back of house. The Museum Garden is also undergoing a metamorphosis.


Boijmans Van Beuningen博物馆拥有独特的国际收藏。Boijmans将建筑师Van der Steur(1935年,国家纪念碑)和博登Bodon(1972年,国家法律诉讼中的国家纪念碑)的两翼的建筑作为收藏系列的一部分。两侧的建筑均恢复了原有的强度,加上Mecanoo翅膀的概念,Boijmans Van Beuningen博物馆的合奏变成了一个美丽而清晰的建筑群,为游客和房屋后部提供了良好的后勤保障。博物馆花园也在经历变革。


20200613_131124_003.jpg20200613_131124_002.jpg


Over the years, the museum has become a maze due to the many renovations. The entrance is difficult to find, the public has poor orientation and gets lost. The logistics of the back of house have always been very problematic. There is overdue maintenance and a lot of asbestos in challenging places. Boijmans has no front and the Museum Garden in the Museum Park feels like it is positioned at the rear.


多年来,由于多次翻新,该博物馆已成为一个迷宫一样。入口很难被找到,公众导向性很差很容易迷路。屋后的后勤物流一直很成问题。在具有重要的地方,已经年久失修,很多集尘。Boijmans没有正面,博物馆公园中的博物馆花园感觉像是位于背面。


20200613_131124_006.jpg20200613_131124_007.jpg


Mecanoo introduces a transparent passage, meandering organically between the buildings of Van der Steur and Bodon. A public passage from city to park and from park to city. Boijmans is transforming from introvert to extrovert, from closed to open, from a castle to a museum, where inside and outside intertwine. It therefore feels natural and organic. It is precisely in contrast that it enters into a harmonious composition with the wings of Van der Steur and Bodon.The Mecanoo passage creates a new Museum Park entrance with the introduction of a Park Pavilion in the current parking lot of the villas on the Westersingel. This Park Pavilion will have a partly double-height exhibition space. It is a new experience for visitors: from above you can experience art from the public passage without a ticket. The Park Pavilion also houses the restaurant with a view over the Museum garden.


Mecanoo引入了一条透明的通道,在Van der Steur和Bodon的建筑物之间有机地蜿蜒串联成从城市到公园以及从公园到城市的公共通道。Boijmans正在从内向型向外向型,从封闭型向开放型,从城堡到博物馆的转变,并且博物馆内外相互交织。因此,感觉自然而有机。与之形成鲜明对比的是,它与Van der Steur和Bodon的两翼的建筑融为一体,Mecanoo通道通过在Westersingel别墅现有的停车场引入了一个公园亭,将其创造成一个新的博物馆公园入口。该建筑将有一部分是双高的展览空间。对游客来说,这是一种新体验:从上面您可以不用门票就可以体验公共通道中的艺术品。公园亭还设有餐厅,可欣赏博物馆花园的景色。


20200613_131124_004.jpg


The ideas of Bodon and Van der Steur are respected, restored and if possible even strengthened. A number of surgical interventions are needed to make the museum accessible to all target groups and to improve the logistics of the back of house. The foundations and basements from the expansion of Robbrecht and Daem in 2003 are re-used. This makes the Bodon and Van der Steur wings visible again, making walking routes clear and logical.


Bodon和Van der Steur的思想得到尊重,恢复,甚至在可能的情况下得到加强。为了使所有目标人群都能进入博物馆并改善后院的后勤状况,需要采取多种措施。 2003年Robbrecht和Daem扩建的基础和地下室被重新使用。这使得Bodon和Van der Steur两翼的建筑再次可见,使行走路线清晰合理。


20200613_131124_005.jpg20200613_131124_008.jpg


The new Boijmans is a catalyst for a stronger connection and cooperation with the surrounding institutions in the Museum Park: Depot, Nieuwe Instituut, Kunsthal, Natural History, Chabot Museum and Arminius. With its Museumpark, Museum Boijmans Van Beuningen will become a place for people of Rotterdam and visitors to the city. This is how Rotterdam presents its culture park at an international level. With the renewed Museum Boijmans Van Beuningen as a central player and in the role of connector.


新的Boijmans博物馆将与博物馆公园中的周边机构如:仓库,Nieuwe研究所,Kunsthal,自然历史,Chabot博物馆和Arminius,建立更紧密的联系和合作。拥有博物馆公园的Boijmans Van Beuningen博物馆,将成为鹿特丹人和城市游客的天堂。这就是鹿特丹在国际上展示其文化公园的方式。并且随着更新的博物馆Boijmans Van Beuningen其在成为中心角色道路上,发挥了重要作用。


20200613_131124_011.jpg


With a generous entrance and the museum shop on Museumparkstraat, the Mecanoo wing subsequently fans out into a multifunctional foyer on the Buitenhof site. It is the foyer for visitors to the exhibition spaces in the Bodon and Van der Steur wings and also gives access to the Buitenhof.


通过宽敞的入口和位于博物馆商店,接下来Mecanoo在侧楼嵌入Buitenhof网站上的多功能门厅。它是参观者在Bodon和Van der Steur展区参观的门厅,同时也可以进入布滕霍夫Buitenhof。


20200613_131124_009.jpg

20200613_131124_010.jpg


SEE MORE (来自)   Mecanoo